ComeOver - Brandweerdiensten Chris Tieleman

Brandweerdiensten

Chris is sinds 2014 actief als repressief brandweerman binnen de Veiligheidsregio Limburg Noord. Naast Manschap B is hij tevens gediplomeerd brandweer instructeur, oefenleider, verkenner gevaarlijke stoffen en schipper. Naast zijn activiteiten als vrijwilliger voor de veiligheidsregio wordt hij regelmatig door het bedrijfsleven ingehuurd.

U kunt COMEOVER dus op flexibele basis inhuren als:

Repressieve brandwacht
Repressief brandweerpersoneel is geschoold en periodiek gekeurd en beschikt over de ervaring om de benodigde repressieve taken uit te voeren. In geval van bezettingstekorten binnen bijvoorbeeld een overheidsbrandweer of bedrijfsbrandweer of bij nabluswerkzaamheden kunnen wij dit tekort aanvullen.

Rijksgediplomeerde brandwacht
Rijksgediplomeerde brandwachten kunnen ingezet worden in geval van uitval van brandmeldinstallaties, bij onderhoudswerkzaamheden aan brandmeld- of blusinstallatie, of voor het houden van toezicht bij bijeenkomsten of evenementen en werkzaamheden waarbij de brandveiligheid niet door de bestaande voorzieningen gewaarborgd kan worden.

Bedrijfshulpverlener (BHV)
In veel organisaties is het wettelijk verplicht een BHV-structuur op te zetten, die in geval van calamiteiten in actie komen en bijvoorbeeld een ontruiming verzorgen. Bij capaciteitstekort kunt u ons hiervoor inhuren.

Brandweer instructeur
Wij verzorgen de lessen voor Manschappen in opleiding. Dit is zowel ad hoc als invaller mogelijk, maar ook voor gehele opleidingsblokken. Tevens kunnen wij bij de realistische trainingsdagen als instructeur ploegen begeleiden.

Telefoon

+31 (0)6 – 41 26 58 67