COMEOVER - Reico

Reico Vital - ik wil adviseur worden

Sinds 2015 vertegenwoordigd Chris Tieleman van COMEOVER met veel enthousiasme het Duitse Reico Vital. Reico is een toonaangevende producent van diervoeding en supplementen, waarbij minerale balans van mens en dier het uitgangspunt is. Reico werkt uitsluitend met adviseurs die de klant optimaal kunnen ondersteunen en adviseren bij de voeding van hun geliefde hond of kat.

Uitbreiding
Aangezien Reico in Nederland en België nog beperkte bekendheid geniet, zoeken wij nog enthousiaste en gedreven adviseurs die het beste met onze honden en katten voor hebben. Als zelfstandig ondernemer ga je, uiteraard met onze ondersteuning, aan de slag om Reico verder bekend te maken bij bezitters van huisdieren. Uiteraard wordt hierbij een interessante beloningsstructuur geboden.

REICO VITAL - NATUURLIJKE DIERVOEDING. OMDAT DE GEZONDHEID VAN JOUW DIER OP DE EERSTE PLAATS KOMT!

Ik wil Reico voor mijn huisdier bestellen

100% Natuurlijke, gezonde diervoeding voor jouw geliefde hond of kat, gebaseerd op het minerale evenwicht.

Vaak staan wij er niet voldoende bij stil, maar onze viervoeters verdienen natuurlijk ook gezonde voeding, waardoor zij lang fit en gezond kunnen blijven. Veel gezondheidsproblemen zijn vaak te herleiden naar de voeding. Minderwaardige diervoeding is, vaak zonder dat wij er erg in hebben, een grote veroorzaker van allerlei kwalen zoals vacht- en huidproblemen, allergieën, etc.

Reico staat voor een gezonde bodem, gezonde planten, gezonde dieren en gezonde mensen. Dit kan bereikt worden door het zorgdragen voor een mineraal evenwicht bij zowel dier als mens. Middels een uniek procedé worden aan het diervoeder hoogwaardige supplementen toegevoegd, verkregen uit diverse soorten algen. Samen met een natuurgetrouwe voeding en een hoog vleesgehalte krijgen onze viervoeters alles wat zij voor een gezond leven nodig hebben.

Afspraak voor een gratis feestmaaltijd
Ben je op zoek naar natuurlijke diervoeding voor je hond of kat en wil je investeren in een langdurige gezondheid van jouw viervoeter? Neem dan contact op met Chris voor een geheel vrijblijvende kennismaking en advies op maat. Bovendien trakteren wij jouw hond daarbij kosteloos op een heerlijke maaltijd!

Meer informatie over Reico

Bel of WhatsApp

+31 (0)6 – 41 26 58 67

Website